EKSEPTION 
PEELINGS 
MESOTHERAPIE
SKINCARE

Ekseption Peelings - Mesotherapie - Skincare

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten. Daarom is EKSEPTION wereldwijd al verkrijgbaar in meer dan 45 landen. 

NO OLD SCHOOL

EKSEPTION produceert GEEN ouderwetse peelings met bijvoorbeeld TRICHLOORAZIJNZUUR (TCA). De peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen. Dus ook als u altijd "bang was" om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc.) dan is een behandeling met EKSEPTION producten voor u een nieuwe openbaring. WEL de frisse en verbeterde huid, NIET de bijwerkingen.
Zowel de klassieke schoonheidsbehandelingen als de huidverbeterende probleemhuid gerichte (antiaging, pigment, acne, gevoelige huid, etc.) behandelingen worden uitgevoerd met EKSEPTION producten. Met de producten voor thuisgebruik die wij u adviseren versterkt & verlengt u ook nog eens de behaalde resultaten van de behandeling!

DE NIEUWE HUID WINKEL maakt deel uit van BEAUTY UNITED BV., exclusief distributeur.
Beauty United BV levert o.a. Ekseption Peelings & Skincare aan huid specialistes in Nederland, BelgiĆ« en Luxemburg. Door de kennis die daarbij vereist is en de vele specialistische trainingen die wij geven bent u als cliĆ«nt van De Nieuwe Huid Winkel 
verzekerd van het beste advies, mooie resultaten en de beste producten voor uw huid !